In 2023 blies TADA tien kaarsjes uit, een mijlpaal die we groots vierden met heel wat evenementen. In deze aftermovie blikken we samen terug op enkele hoogtepunten uit 2023.

GALA

Op 13 maart organiseerden we ons eigen gala in de prachtige locatie van The Hotel. Verschillende partners en stakeholders genoten van een avond gevuld met netwerkopportuniteiten en lekker eten. We sloten de avond af af met een veiling. De te winnen prijzen werden geschonken door genereuze partners en de opbrengst van de veiling werd volledig gedoneerd aan TADA. Om de avond vlot te laten verlopen nam iedereen binnen het TADA-team een specifieke rol voor zijn rekening (vestiaire, bar, IT, welkomstcomité). Team work makes the dream work.

Alumni-festival

TADA zou niet bestaan zonder de jongeren die TADA hebben gevormd de voorbije 10 jaar. Om ons rijke alumninetwerk te vieren, organiseerden we op zondag 23 april in Le Grand Hospice een festival waar oud-leerlingen elkaar konden weerzien of zelfs nieuwe connecties konden maken. Je leest het goed: een echt festival met dj-sets, spelletjes eten en drinken. Ook voormalige klascoördinatoren kwamen langs om te herconnecteren met hun TADA-leerlingen. Als we de alumni mogen geloven, was het een gigantisch succes!

Diplomadag

In juni hielden we onze jaarlijkse diploma-uitreiking, waar onze afstuderende jongeren hun welverdiende diploma’s ontvingen. Een dag van trots, waar we de prestaties van onze jonge talenten vierden.

TADA XL

Tot slot vierden we op 2 september iedereen die de voorbije 10 jaar een belangrijke rol speelde in de reis van TADA. Vrijwilligers, partners, gastdocenten en het volledige TADA-team kwamen samen in Gare Maritime voor een knalfeest. De dag begon met diverse ateliers, gegeven door onze allerlei partners, zodat ons netwerk ook eens een volwassen versie van een TADA-dag kon volgen. Opties waren onder andere pottenbakken, graffiti of kajakken. Na de workshops verzamelde iedereen opnieuw in Gare Maritime voor enkele inspirerende speeches van onder andere TADA-alumni, enkele teamleden en TADA’s ‘peter’ Adil El Arbi en een fanfare die het feest op stelten zette.

2023 was een jaar waarin we stilstonden bij alle stakeholders die in de voorbije 10 jaar op eender welke manier hun steentje hebben bijgedragen aan TADA’s werking en missie. We kijken uit naar wat 2024 zal bieden en zijn klaar om samen nog meer jongeren te inspireren.

Prikkelt bij jou ook de drang om jou in te zetten voor Brusselse jongeren? Contacteer ons.

Share This