Over Ons

Stereotypes zitten tussen onze oren. Altijd én overal.

Wist je dat ons brein vaak onbewust vele van onze beslissingen en dus levens bepaalt?

Daarom is het goed om bewust te zijn van jouw/andermans denk- en doegedrag. Zo maken we komaf met het “ik onderga en doe maar wat”-syndroom.

TADA 2.0 is een initiatief van TADA vzw. Bij TADA vechten wij al jaren voor een inclusieve samenleving, met veel vallen en opstaan. We bouwden aan een aanpak die vecht tegen “unconscious bias” en voor “een growth mindset” is. Dit vooral bij onze kleinsten én meest kwetsbaren, maar ook bij tal van mensen in hun omgeving. Want kinderen weerspiegelen regelmatig hun leefomgeving.

Via TADA 2.0 willen we mét volwassen delen wat we leerden de voorbije jaren bij TADA. We laten TADA’s netwerk aan het woord over vragen die mensen ons stellen, maar waar wij niet per se een antwoord op hebben.

 

Zin om mee bewuster te oordelen, ondernemen en leven? Doe mee aan onze beweging!

Help TADA op zaterdag in een van onze weekendscholen of ontdek rustig de pagina’s van TADA 2.0. Wie weet raak jij wel geïnspireerd door de verhalen en tips van ons netwerk.

Heb je zelf zin om jouw verhaal te vertellen? Contacteer ons gerust!

Zo bewegen we samen naar een thuis/school/bedrijf/organisatie/wereld die beter werkt, omdat we bewuster oordelen en handelen, en zo richting inclusie gaan. Een wereld met een plek voor iedereen en oplossingen voor tal van problemen in elke hoek.

TADA’s Golden Circle

Laat je inspireren en doe mee!

Via TADA 2.0 krijg je …

  • Tips om zelf bewust te worden over jouw stereotype denken, voor iedereen die zin heeft om méér baas te zijn van eigen gedachten en leven, of dat van anderen smile.
  • Oefeningen om mee aan de slag te gaan, morgen al! Of je nu een leerkracht, ouder, politicus, bedrijfsleider of wereldverbeteraar bent. Het doet er niet toe: voor ieder wat wils.
  • Eerlijke verhalen van mensen uit TADA’s netwerk die bijleerden door schade en schande. Laat je inspireren door hun successen en flaters!
  • Authentiek antwoord op veelgestelde vragen aan TADA. Wat vaak wil zeggen dat we je aanmoedigen om te doen zoals ons: elders inspiratie halen en zo bijleren!
Share This