TADA TALKS: gesprekken over onderwijs en inclusie

Ter ere van TADA’s tienjarig jubileum zijn we een podcast gestart: TADA TALKS. Ontdek hieronder de allereerste aflevering.

 

WAT IS TADA TALKS?

TADA TALKS nodigt mensen uit TADA’s netwerk uit om hun verhaal te vertellen. Onderwerpen zoals onderwijs, kansen, diversiteit en inclusie komen in verschillende vormen aan bod. Het doel is om luisteraars te inspireren voor een meer inclusieve maatschappij, door hen een nieuwe bril te bieden om naar de wereld te kijken.

Om de podcast voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we een Frans en een Nederlands kanaal gecreëerd. Beide kanalen heten TADA TALKS op Spotify.

DE EERSTE TADA TALKS AFLEVERING

Voor de eerste editie van deze podcast heeft TADA Teresa (FR) en Caroline (NL) uitgenodigd, alumni van de eerste twee jaar van TADA. 

 

Zij delen hun ervaringen in de VS met het Women2women-programma: een programma vanuit de Amerikaanse ambassade voor jonge ondernemende meisjes uit de hele wereld. Het programma biedt een schat aan netwerken, kansen en inspiratie. Sinds 2018 stimuleert TADA haar alumni om verrijkende programma’s in het buitenland te volgen, waaronder in de VS, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Women2Women kan voor iedereen zeker een project zijn om te volgen en om jonge meisjes of vrouwen in de omgeving voor te inspireren.

Ontdek Teresa en Caroline’s verhalen in onze podcasts. Caroline is nog volop haar project “Needie Paddie” aan het ontwikkelen, waarover ze je meer vertelt in de eerste Nederlandstalige aflevering. We hadden al de kans om over haar project te schrijven. Aarzel niet om het artikel te lezen.

Welke verhalen zou jij graag willen horen in deze podcast? Laat het ons weten via e-mail: kathleen@toekomstatelierdelavenir.com

 

Onze workshops

Zin om actie te ondernemen? Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen in een coachende of toezichthoudende rol – of je nu een leraar, sportcoach of teamleider bent.
Share This