TADA heeft samen met verschillende partners deelgenomen aan de 20 km door Brussel. Onder meer 8Advisory, Rothschild & Co, Flo en Fabrice, The Studio, Ronde Tafel 81, Avertim en TADA-werknemers liepen op zondag 28 mei door de straten van Brussel. Ze lieten daarmee niet alleen hun sportieve vaardigheden zien, maar ook hun steun voor TADA.

Samen staan we sterker

Tijdens de zondag van de 20 km door Brussel waren er bijna 40.000 lopers op de been, waarvan 50 trots gehuld waren in TADA-kleuren. De lopers stonden voor een uitdagend parcours en warme temperaturen, maar lieten zich daar niet door tegenhouden. Met elke stap die ze zetten, groeide niet alleen hun eigen vastberadenheid, maar ook het gevoel van gemeenschap. Samen lopen voor eenzelfde doel brengt een onontkenbare groepssfeer en motivatie met zich mee, die nog meer versterkt werd door de aanmoedigingen langs de zijlijn van de vele Brusselaars die zijn komen kijken.

Een collectief succes

Elke loper die de finishlijn bereikte, vierde niet alleen een persoonlijke prestatie, maar ook een collectief succes. Het evenement onderstreept de kracht van samenwerken en de mogelijkheden die ontstaan ​​wanneer individuen hun krachten bundelen voor een gemeenschappelijk doel. Met elke kilometer die ze aflegden, maakten de TADA-lopers een verschil in de levens van kwetsbare jongeren. Ze brachten een krachtige boodschap van solidariteit en inspireerden anderen om ook bij te dragen aan positieve verandering.

De deelname van de TADA-lopers aan de 20 km door Brussel was niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een symbool van hoop en veerkracht. Ze toonden aan dat zelfs in uitdagende tijden gemeenschappen samen kunnen komen en bijdragen aan een betere toekomst. Alle beetjes helpen; dankzij de inzet en steun van de lopers staan we alweer een stapje dichter bij onze missie.

TADA wil alle lopers graag bedanken voor hun deelname aan de 20 km door Brussel, deze eerste editie was een daverend succes, op naar de volgende! 

Meer lezen over wat TADA doet? Bekijk hier hoe het bezoek van Prinses Claire aan onze Schaarbeekse antenne is verlopen, hier lees je alles over onze ambassadeurstraining in de ambassade van de Verenigde Staten en ten slotte kan je hier zien wat het doel van TADA is.

Share This