Op zaterdag 16 december 2023 heeft Ensur, een consultancybureau gespecialiseerd in pensioen en verzekeringen, een warmathon gehouden voor Ensur-werknemers en TADA’s community (werknemers, vrijwilligers en de TADA-kinderen). Jong en oud kwamen samen voor deze sportieve uitdaging met een gemeenschappelijk doel: geld inzamelen voor de Brusselse jeugd van morgen. Via Strava konden de deelnemers hun gelopen en gewandelde kilometers registreren. Voor elke afgelegde kilometer tussen 16 en 24 december doneerde Ensur €0.50 aan TADA. Zij aan zij liep men door het Albertpark in Molenbeek, dichtbij onze Molenbeekse weekendschool. Ook de CEO van Ensur, Reinold Vanhevel, nam deel aan de warmathon om aandacht te vragen voor gelijke kansen voor jongeren. Na de inspanning was er tijd voor een connectiemoment, waarbij men kon genieten van een halal hotdog en een drankje.

Waarde van samenwerking

Dit initiatief biedt TADA niet alleen financiële steun, maar ook inspirerende en verbindende momenten. De samenwerking met Ensur benadrukt de kracht van een gemeenschap en de verbinding die een gemeenschappelijk doel creëert.

TADA heeft als missie om de toekomstperspectieven van Brusselse jongeren uit kwetsbare buurten te vergroten. Maar wist je ook dat je deze missie op verschillende manieren kan steunen? Je kan een gift doen, je kan tijd geven als gastdocent of vrijwilliger, of je kan een actie organiseren ten voordele van TADA. Zoals Ensur deed om geld in te zamelen. Je kan een actie organiseren via onze website of het fonds Vrienden van TADA via de Koning Boudewijnstichting.

Meer lezen over onze impactvolle partnerschappen? Lees meer over onder andere onze samenwerking met BRAL.

Share This